Nepremagljiva varnost

Se spomnite prizorov iz filma Sam doma? Tudi vaš dom lahko v vsakem trenutku, pa čeprav če se nahajate na drugem koncu sveta, daje občutek, da je poln ljudi. Raziskave kažejo, da se na takšen način prepreči približno 90 % vlomov!

Četudi vas ni doma, se lahko v izbranih sobah prižgejo luči, dvignejo senčila, prižge se lahko glasba … Takšna dinamika bo opazovalcem dala občutek, da dom ne sameva in preprečila vstop morebitnim vsiljivcem.

Vendar pa večplastni varnostni sistem ne bo odgnal samo vsiljivcev, temveč bo zaznal tudi razlitje tekočin, vas opozoril na požar ali kakšne druge nevšečnosti. S tem ne bo varno samo vaše imetje, temveč tudi vaše življenje. Na izredne razmere vas lahko opozorijo zvočni signali, kot je alarm, ali pa vse skupaj spremljate z video nadzorom. Preko zvočnega sistema boste alarm slišali ne glede na to, v katerem delu hiše se nahajate.

Varnost na dosegu roke

Nadzor doma

Avtomatska aktivacija alarma
Read More
Nekaj minut po vašem odhodu se alarm samodejno aktivira. Ob potegu vašega prstnega odtisa, ko se vrnete nazaj, pa se deaktivira.
Simulacija prisotnosti
Read More
Kar 90 % vlomov je naključnih. V kolikor je razvidno, da je nekdo doma, se ne zgodijo.
Centralno varovanje
Read More
Pametna hiša vas opozori na nevšečnosti, kot so razlitje vode, vlom, požar … Sistem omogoča tudi komunikacijo z alarmno centralo lokalnega podjetja.
Previous
Next

Najboljši dom potrebuje najboljšo varnost

Galerija in video posnetki

Rešitve po meri za vaš pametni dom

Paketi

Nioma

Paket Nioma uporabniku nudi razširjen nabor funkcionalnosti avtomatike, npr. pametna stikala, ki poleg osnovnih funkcij omogočajo tudi meritev temperature. Paket odlikuje tudi vrsta senzorjev prisotnosti, ki se uporabljajo za nadzor alarma, svetil, klimatskih naprav in druge avtomatike.

Excellence

Paket Excellence je namenjen najzahtevnejšim uporabnikom. Poleg že vsega naštetega iz prejšnjih paketov, ponuja več dodatnih stikal, kot je npr. merjenje kakovosti zraka z aktivnim prilagajanjem prezračevanja. Z dostopom do klicnega centra lahko v primeru zaznane nevarnosti (vlom, požar) izvede sekvenco klicev. Vključen je tudi nadzor pristopa, ki določa kdo, kdaj in kje lahko dostopa do objekta. Ne manjka niti visokokakovostni domofon Loxone.

Pametni dom
po vaših željah

Pametni dom lahko olajša vaše življenje, poveča udobje ali pa poskrbi za večjo varnost. Lahko se odločite za eno izmed prednosti, lahko pa združite in izkoristite prav vse. Odločitev je v vaših rokah.

S konfiguratorjem ustvarite pametni dom po svojih željah!

Varnost pametnega doma – vse, kar morate vedeti

Vsebina je trenutno v pripravi.