Pametni dom

Predstavljajte si pametni dom, ki točno ve kaj potrebujete in želite. Dom, ki poskrbi za idealno svetlobo, ravno pravšnjo temperaturo in odlično vzdušje s pravo glasbo. Dom, ki dela za vas in namesto vas.

Pametni dom - standardu dajemo novo ime.

60.000 kretenj, premikov roke, misli … Tolikokrat letno posežete po stikalih, raznih dalinjskih upravljalnikih, zaprete okno, dvignete in spustite senčil … Si predstavljate, koliko časa porabite za to? No, s pametnim domom ne boste samo zmanjšali stroškov, temveč prihranili tudi na času. Kaj pravite na kakšne dodatne počitnice ali nov hobi? Začnite živeti življenje, ki ga zaslužite, svojo energijo pa preusmerite v pomembnejše stvari.

Prava svetloba za pravi trenutek

Zahvaljujoč avtomatskim sistemom pametnega doma boste deležni ravno prave moči svetlobe v danem trenutku. Možnost integracije v vsakem prostoru.

Senčila, ki delajo za vas

Je temperatura v prostoru previsoka? Svetlobe pa občutno preveč? Senčila se bodo avtomatsko spustila in poskrbela za prijetnejše počutje.

Varnost pametnega doma je najpomembnejša

Večplastni sistem varnosti bo zavaroval vaše življenje in imetje, nepovabljenim gostom preprečil vstop v notranjost, vam pa dal občutek brezskrbnosti.

Ko zvoki postanejo izkušnja

Zvočni sistem bo poskrbel za prijetno vzdušje z ambientno glasbo, nežno prebujanje, kot tudi na opozarjanje na morebitne nevšečnosti.

Udobje pametnega doma s prihrankom

Popoln nadzor in upravljanje porabe energije v vsakem trenutku in posledično optimizacija stroškov.

Toplina samo klik stran

Samodejni vklop in izklop ogrevalnega sistema in klimatske naprave ter uravnavanje idealne temperature v prostoru, možnost ogrevanja zunanjih površin.

Začnite življenje,
ki si ga zaslužite

Pustite vašemu pametnemu domu, da poskrbi za vas. Vi pa preusmerite svojo energijo v tisto, kar vam je zares pomembno – čas za družino, zaslužen počitek … karkoli si zaželite.

Pametni dom
po vaših željah

Pametni dom lahko olajša vaše življenje, poveča udobje ali pa poskrbi za večjo varnost. Lahko se odločite za eno izmed prednosti, lahko pa združite in izkoristite prav vse. Odločitev je v vaših rokah.

S konfiguratorjem ustvarite pametni dom po svojih željah!

Uspešni projekti

Z našo pomočjo si je življenje olajšalo že veliko strank. Predstavljamo nekaj zgodb.