Deli
navzdol

Pametni dom

Pametni dom, ki bo s svojo enostavno uporabo, inteligentnimi rešitvami in brezmejnimi možnostmi razširitve očaral vsakogar. Pridobite brezplačno ponudbo!

DOŽIVITE PAMETNI DOM

Spoznajte, kakšen je pametni dom in kako deluje.

Kaj je pametni dom in kako deluje?

Pametni dom je inovativna rešitev, pri kateri se različne naprave in funkcionalnosti povezujejo v lokalni sistem, iz katerega je mogoč popoln nadzor in upravljanje.

Še več. Deluje tako, da se vsi deli sistema – ki jih seveda želite – uskladijo in delujejo v popolni harmoniji. Razsvetljava, ozvočenje, gretje, klimatizacija, sončna elektrarna, varnost, avdio-video in druge naprave, se optimalno prilagodijo vašim željam in potrebam. V obstoječ sistem se lahko integrira velika večina naprav.

0
AVTOMATIZIRAN
0
INTUITIVEN
0
UDOBEN

Enostavna uporaba je ključna

Uporaba pametnega doma ni le enostavna, ampak je intuitivna in namenjena tudi tistim, ki niso tehnično podkovani. Prižig luči, nastavitev temperature, preverjanje varnostnega sistema ali predvajanje vaše najljubše glasbe je le en dotik stran ali pa se ta izvaja samodejno, glede na vašo prisotnost v prostoru oziroma glede na sprožilce, ki jih določite sami.

Kot primer enostavne uporabe si predstavljajte, da se po napornem dnevu vračate domov. Z enim samim dotikom vklopite predhodno nastavljeno sceno »Dobrodošli doma«. Kaj se zgodi? Avtomatsko se prižgejo luči v predsobi, ogreje se kopalnica, vaš najljubši radio se začne predvajati v dnevni sobi, klimatska naprava poskrbi za prijetno temperaturo in savna se že prične segrevati. Vse to se pripravi, ko ste še v avtu, da boste popolnoma sproščeni v trenutku, ko stopite skozi vrata svojega doma.

Cilj naše pametne rešitve je, da vi uživate v pametnih funkcijah, s kompleksnimi nastavitvami pa se ukvarjamo mi. Vaš dom naj bo vaš zaveznik, ki vas razveseljuje in vam olajša vsakdanje življenje.

Popolna avtomatika, za popolno udobje.

Pametni dom je kot nevidni asistent. In ta ne deluje le na klik, temveč je popolnoma avtomatiziran. Prepustite se novemu standardu življenja. Standardu, ki intuitivno spremlja vašo prisotnost in deluje na podlagi vaših želja.

Predstavljajte si, da vas namesto klasične budilke na pametni napravi, zbudi pametni dom. To izgleda tako, da se ob določeni uri prižge nežna glasba, odgrnejo se senčila in odprejo se okna. Medtem ko se boste vi nežno prebujali ob sončnih žarkih, se bo v kuhinji že pripravljala skodelica vaše najljubše kave. Takšna jutra se enostavno ne morejo začeti slabo.

Dobrodošli v pametnem domu!

© 2023 Nioma
Nazaj na vrh