Deli
navzdol

PAMETNO
OZVOČENJE

PAMETNO OZVOČENJE

ZVOČNI SISTEM BO POSKRBEL ZA PRIJETNO VZDUŠJE Z AMBIENTNO GLASBO, NEŽNO PREBUJANJE IN VAS OPOZORIL NA NEVARNOSTI.

Ko zvoki postanejo izkušnja

Multimedija je za marsikoga ena izmed pomembnejših komponent pametnega doma – ali, kot je rekel Louis Armstrong: “Glasba je življenje samo.”

Naj bo to predvajanje najljubšega rock komada za lažje vstajanje ali pa nežen jazz za uživanje ob vinski vitrini – s pomočjo pametnega doma je nadzor nad kombinacijo glasbe s trenutkom otročje lahek.

Zvočniki se v pametnem domu ne uporabljajo zgolj za predvajanje glasbe, ampak tudi za predvajanje alarma in obvestil.

Pametno ozvočenje tako ne bo poskrbelo zgolj za sprostitev, ampak tudi za vašo varnost.

  • Branje obvestil: Pametna hiša vas bo obvestila, da je savna segreta, da je avtomobilska baterija napolnjena ali pa vas bo opozorila, da ste pozabili zapreti okna.
  • Dobro počutje: Ozvočenje vseh prostorov omogoča, da vas glasba spremlja pri opravilih v hiši, s čimer nikoli ne boste prikrajšani za najljubši refren – ali pa za novice vašega najljubšega radia.
  • Varnost: V primeru sproženega alarma ob vlomu se iz vseh zvočnikov po hiši predvaja glasen ton alarma, s čimer je poskrbljeno, da nihče ne ostane neopazen. K temu pa pravi pametni dom doda še najboljše – branje obvestil. V trenutku, ko boste aktivirali funkcijo “odhod”, vam bo sistem prebral obvestilo ter vas opozoril na odprta okna.
pametno ozvočenje 2
pametno ozvočenje 3
pametno ozvočenje 1
© 2023 Nioma
Nazaj na vrh