Deli
navzdol

OGREVANJE
IN HLAJENJE

PAMETNO OGREVANJE IN HLAJENJE

SAMODEJNI VKLOP IN IZKLOP OGREVALNEGA SISTEMA IN KLIMATSKE NAPRAVE TER URAVNAVANJE IDEALNE TEMPERATURE V PROSTORU.

Toplina samo klik stran

Temperatura in vlaga sta med najpomembnejšimi parametri udobja za prijetno bivalno okolje. Sistem pametnega ogrevanja poskrbi za optimalno temperaturo in vlago v prostoru, v vseh letnih časih.

Poleg tega, omogoča integracijo toplotne črpalke, prezračevalnega sistema, klimatske naprave, sončne elektrarne, ogrevanja s peleti, električnega ogrevanja, termalne vrtine, nekatere tipe kaminov in drugih sistemov, ki zagotavljajo udobje.

  • Popolna avtomatizacija: Sistem ponuja možnost nadzora nad virom ogrevanja in omogoča enotno temperaturo vseh prostorov. Na ta način vsi sistemi za ogrevanje in hlajenje delujejo samodejno. Vse kar morate narediti je, da na začetku sezone nastavite želeno temperaturo, potem pa pozabite na to, saj se bo sistem sam odločil, kako jo bo – glede na razpoložljivo energijo, razliko v trenutni in želeni temperaturi ter času, ki je na voljo, dosegel.
  • Consko ogrevanje: S pomočjo inteligentnega upravljanja boste lahko nadzorovali vsak prostor posebej. Ker temperatura v kopalnici ni enaka temperaturi v spalnici, ali tisti v kuhinji.
  • Pametni termostati: S pametnimi termostati v sobi ali z virtualnim termostatom na pametni napravi nadzorujete in upravljate temperaturo vašega doma. Temperaturo lahko spreminjate ročno ali jo določite po urniku.
  • Kvaliteten zrak: Kakovost zraka je izrednega pomena za naše zdravje in počutje, zato moramo skrbeti za redno prezračevanje prostorov. S pametnim domom, bo ta naloga predana hiši. Senzorji in naprave za prezračevanje delujejo v medsebojni sinhronizaciji, da zagotavljajo optimalne vrednosti zraka.
pametno ogrevanje 1
pametno ogrevanje notranjih prostorov
pametno ogrevanje hiše z mobilno aplikacijo
© 2023 Nioma
Nazaj na vrh