Paketi ponudbe

Ste uspešni, napredni, unikatni. Prepričani smo, da iščete najboljše, kar ponuja trg. Pri tem vam lahko pomagamo.

Razbremenimo vas težke izbire med mnogimi tehnologijami, ki so na voljo. Za vas izberemo sistem, optimalen za vaše potrebe, ga implementiramo in konfiguriramo v
skladu z vašimi željami.

Dom, pisan na vašo kožo

Vse komponente in sistem bo prilagojen vašemu življenjskemu stilu, zato vaše nadaljnje delo
s sistemom ne bo potrebno. Razen, če boste želeli prav to – potem vam omogočimo popoln
nadzor in upravljanje.

Vabljeni k izbiri idealnega paketa za vaše življenje. Spodaj najdete kratke opise paketov, v pripetem PDF-u pa natančno predstavitev.

Paket PREMIUM

Paket Premium je namenjen vsem, ki želijo visok nivo avtomatizacije in centralni nadzor ključnih funkcij objekta, pri tem pa želijo pridobiti najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Paket NIOMA

Paket Nioma uporabniku nudi razširjen nabor funkcionalnosti avtomatike, npr. pametna stikala, ki poleg osnovnih funkcij omogočajo tudi meritev temperature. Paket odlikuje tudi vrsta senzorjev prisotnosti, ki se uporabljajo za nadzor alarma, svetil, klimatskih naprav in druge avtomatike.

Paket EXCELLENCE

Paket Excellence je namenjen najzahtevnejšim uporabnikom. Poleg že vsega naštetega iz prejšnjih paketov, ponuja več dodatnih stikal, kot je npr. merjenje kakovosti zraka z aktivnim prilagajanjem prezračevanja. Z dostopom do klicnega centra lahko v primeru zaznane nevarnosti (vlom, požar) izvede sekvenco klicev. Vključen je tudi nadzor pristopa, ki določa kdo, kdaj in kje lahko dostopa do objekta. Ne manjka niti visokokakovostni domofon Loxone.

Prenesite PDF s podrobno primerjavo paketov