Deli

Paket polnilna postaja

Polnilna postaja Loxone za energetsko učinkovito polnjenje električnega vozila.

Polnilna postaja Loxone Dva paketa polnilne postaje Loxone z integriranim pametnim sistemom.
 • : OSNOVNI PAKET
 • : NAPREDNI PAKET
0
1

Polnilna postaja Loxone

Pripeljite prihodnost v svoj dom in poskrbite za enostavno ter varno polnjenje svojega električnega vozila kar pred svojim domom. Polnjenje na domači polnilni postaji je lahko udobno, zanesljivo in energetsko učinkovito. Paketi polnilne postaje Loxone so zasnovani z mislijo na uporabnika. Pri Niomi poskrbimo za dobavo in montažo vseh izbranih komponent ter polnilno postajo povežemo z integriranim pametnim sistemov. Funkcije prilagodimo in sprogramiramo glede na vaše želje in potrebe, da bodo popolnoma skladne z vašim življenjskim slogom.

Ali potrebujete pametno hišo, če želite v svoj dom priključiti polnilno postajo Loxone?

Ne. Ker je polnilna postaja na voljo neodvisno od pametnega doma, le-ta ni pogoj za njeno integracijo. Potrebna je le umestitev miniserverja Loxone Go, ki omogoča, da boste od domače polnilnice dobili največ, kar lahko. Miniserver Go je pomanjšana, vendar izjemno kompaktna in funkcionalna različica serverja (v velikosti 9x9 cm), ki ga lahko skrijemo v samo polnilno postajo. Zato ni nobene potrebe po vgradnji v elektro omarice. Na voljo sta osnovni paket polnilne postaje, ki vključuje tri komponente za popolni nadzor nad polnjenjem električnega vozila. Napredni paket dodatno vključuje še popolno integracijo v pametni dom in pametno upravljanje z energijo – za popolni nadzor nad porabo energije v vašem domu.

OSNOVNI PAKET

OSNOVNI PAKET

Osnovni paket polnilne postaje zajema polnilnico, popoln nadzor nad porabo ter avtomatizirano polnjenje električnega vozila. Idealno za tiste, ki iščejo zanesljivost in enostavnost uporabe! Osnovni paket polnilne postaje vključuje:

 • Polnilno postajo Wallbox Loxone z vgrajenim merilnikom energije, za varno in učinkovito polnjenje.
 • Pametni krmilnik za Wallbox, za popoln nadzor in prilagodljivost polnjenja.
 • NFC reader za aktivno upravljanje uporabnikov: zagotovite, da bo vaša polnilna postaja uporabljena samo z vašim dovoljenjem.

Polnilna postaja Loxone – Osnovni paket

Cena: 1811.25 €
*Miniserver Go je vštet v ceno.

NAPREDNI PAKET

Napredni paket predstavlja vrhunsko rešitev za vaše energetske potrebe. Idealen za tiste, ki želijo največ – napredna tehnologija, ki spremeni vaš dom v energetsko učinkovito postajo. Je nadgradnja osnovnega paketa, zato poleg vseh komponent osnovnega paketa vključuje še:

 • Dodatni merilnik za merjenje porabe iz omrežja, ki omogoča popoln vpogled v vašo energetsko porabo.
 • Integracijo fotovoltaičnega sistema, za izkoristek sončne energije za polnjenje vašega vozila.
 • Upravljanje obremenitve več polnilnic za optimalno porazdelitev energije.
 • Aktivno polnjenje z viškom presežne sončne energije za maksimalni izkoristek svojega fotovoltaičnega sistema.

Napredna polnilna postaja Loxone

Cena z montažo: 2041.20 €
*Miniserver Go je vštet v ceno.

Loxone Wallbox je domača polnilna postaja, ki omogoča popolnoma avtomatiziran in dinamičen nadzor nad polnilno močjo z razponom med 1,38 in 11 kW. Loxone sistem je modularen, zato je visoko prilagodljiv in razširljiv s številnimi funkcijami. Zahvaljujoč tehnologiji Loxone Air ga je mogoče enostavno integrirati v vaš sistem pametnega doma in upravljanja z energijo. Značilnosti električne polnilne postaje Loxone:

 • Dinamično prilagajanje moči: Ponuja popolnoma avtomatiziran, dinamičen nadzor polnilne moči, ki se giblje med 1,38 in 11 kW. Ta funkcija omogoča učinkovito polnjenje, kar je še posebej koristno pri polnjenju s presežno sončno energijo.
 • Vgrajeni razširitveni modul za NFC Code Touch, Touch Pure Flex ali Touch Pure omogoča dodajanje številnih funkcij, kot so aktivacije, obračunavanje in izbira različnih načinov polnjenja.
 • Vgrajen vmesnik Modbus za povezavo z merilnikom energije.
 • Zanesljiva in enostavna integracija.
 • Vgrajena letev za maksimalno prilagodljivost.
 • Enostavna namestitev v garaži, na zunanji steni ali samostojno na parkirišču (certifikacije IP44).
 • Pet prosto določljivih načinov polnjenja.


Prednost polnilne postaje Loxone Wallbox

Največja prednost, ki polnilno postajo Loxone Wallbox ločuje od drugih domačih polnilnic je brezhibna integracija v domači pametni sistem. V kombinaciji z upravljanjem energije, boste natančno sledili porabi vaše polnilne postaje in prilagajali polnjenje v obdobju nižje omrežnine ali polnili iz viškov vaše sončne elektrarne.

Za katere objekte je primerna polnilna postaja Loxone?

Sistem je mogoče zasnovati tako za novogradnje, kot tudi obstoječe objekte. Predvideva se montaža na predpripravljeno elektro inštalacijo. V primeru večje količine polnilnic vam z veseljem pripravimo individualno ponudbo.

POVPRAŠEVANJE
© 2023 Nioma
Nazaj na vrh