Pametno ozvočenje

Zvok, melodija, glasba … za marsikoga ena izmed najpomembnejših komponent pametnega doma. Ozvočenje lahko poskrbi za nežno jutranje prebujanje z vašo najljubšo glasbo, vas spremlja pri vsakodnevnih gospodinjskih opravilih, vas opozori, da nekdo čaka pred vrati ali pa vas obvesti oziroma opozori na določene nevarnosti …

Sistem je običajno podrejen HiFi ozvočenju v dnevni sobi, kjer za kristalno čist in prijeten zvok skrbijo zvočniki priznanih proizvajalcev, kot so Bose, Sonos, JBL. Če vam je ljubši kateri drugi, je mogoče integrirati tudi tistega.

Zvočniki pa se v pametnem domu ne uporabljajo zgolj za predvajanje glasbe, ampak tudi za predvajanje alarma, opozorila o požaru, obvestila o razlitju, branja obvestil … Pametno ozvočenje tako ne bo poskrbelo zgolj za sprostitev, ampak tudi za vašo varnost.

Doživetje zvoka

Avtomatika in individualnost

Dobro počutje
Read More
Zjutraj vas bo prebudila nežna glasba, med gospodinjskimi opravili, ne glede na to, v katerem prostoru se nahajate, pa se boste lahko pozibavali v ritmih vaše najljubše pesmi.
Branje obvestil
Read More
Pametna hiša vam bo sporočila, da je savna segreta, da je avtomobilska baterija napolnjena ali pa vas bo opozorila, da ste pozabili zapreti okna in da alarm ni prižgan.
Varnost
Read More
Pametno ozvočenje služi tudi za predvajanje alarmov. Ob požaru ali razlitju tekočine v kleti, bo alarm predvajan v vseh prostorih, tudi spalnih.
Previous
Next

Nepozabne zvočno doživetje

Galerija in video posnetki

Rešitve po meri za vaš pametni dom

Paketi

Nioma

Paket Nioma uporabniku nudi razširjen nabor funkcionalnosti avtomatike, npr. pametna stikala, ki poleg osnovnih funkcij omogočajo tudi meritev temperature. Paket odlikuje tudi vrsta senzorjev prisotnosti, ki se uporabljajo za nadzor alarma, svetil, klimatskih naprav in druge avtomatike.

Excellence

Paket Excellence je namenjen najzahtevnejšim uporabnikom. Poleg že vsega naštetega iz prejšnjih paketov, ponuja več dodatnih stikal, kot je npr. merjenje kakovosti zraka z aktivnim prilagajanjem prezračevanja. Z dostopom do klicnega centra lahko v primeru zaznane nevarnosti (vlom, požar) izvede sekvenco klicev. Vključen je tudi nadzor pristopa, ki določa kdo, kdaj in kje lahko dostopa do objekta. Ne manjka niti visokokakovostni domofon Loxone.

Pametni dom
po vaših željah

Pametni dom lahko olajša vaše življenje, poveča udobje ali pa poskrbi za večjo varnost. Lahko se odločite za eno izmed prednosti, lahko pa združite in izkoristite prav vse. Odločitev je v vaših rokah.

S konfiguratorjem ustvarite pametni dom po svojih željah!

Pametno ozvočenje – vse, kar morate vedeti

  • Da, sistem Loxone ponuja tudi integracijo zvočnega sistema
  • poleg predvajanja glasbe omogoča tudi varnostne funkcije, kot so:
    • predvajanje protivlomnega ter požarnega alarma
    • branje obvestil
    • različna opozorila
  • Da, v primeru da želite po vsej hiši prebrati obvestilo, lahko to enostavno storite preko zvočnikov