Deli
Navzdol

Zgodba našega
podjetja

Podjetje Nioma je bilo ustanovljeno z namenom ustvarjanja zgodb in v prav vsako postavljamo uporabnika v središče dogajanja, verjamemo v trden dom in v povezave, ki se pletejo v njem.

Zgodba našega podjetja

Podjetje Nioma je bilo ustanovljeno z namenom ustvarjanja zgodb in v prav vsako postavljamo uporabnika v središče dogajanja, verjamemo v trden dom in v povezave, ki se pletejo v njem.

Trdnost, stabilnost, povezljivost

Pri našem delu si vzamemo čas ter prisluhnemo vaši zgodbi, vašemu načinu življenja. Le tako lahko dosežemo najvišji nivo zadovoljstva, delovanje vašega doma pa prilagodimo na način, kot ustreza vam oziroma vaši družini.

Vsaka zgodba je drugačna, kot je drugačno tudi razumevanje lastnega doma. Nekateri uporabniki želijo imeti vse pod nadzorom in v vsakem trenutku dostopati do vseh nastavitev (preko glasovnih ukazov, aplikacije ali računalnika), spet drugim pa je pomembno, da objekt deluje optimalno, brez skrbi uporabnika za delovanje posameznih komponent ter potrebe po nadzoru.

V obeh primerih, smo zaposleni v Niomi pravi naslov za uresničitev vaših želja.

01.
0
USPEŠNIH PROJEKTOV
0
UR PROGRAMIRANJA
0
LET IZKUŠENJ
AMBICIJE

Naša
zagnana ekipa

Ekipa s srcem, znanjem in izkušnjami.

Projekti so si sledili eden za drugim in z rastjo podjetja se je pojavila potreba po razširitvi ekipe. Prav vsak, ki se je pridružil družini Nioma je z znanjem, izkušnjami in individualnim pristopom prispeval še tako pomemben gradnik v naši zgodbi.

Zaposleni so srce podjetja – to zagotovo drži pri Niomi. Smo povezana skupina strokovnjakov, ki je v vsej polnosti predana poslanstvu podjetja – ustvarjanju popolnega doma, v katerem boste lahko več časa namenili stvarem, ki zares štejejo.

02.

Uresničitev velikih idej zahteva trdo delo, neprestano izobraževanja in iznajdljivost.

Ustanovitelja podjetje – Rene in Matic sta želela svoj dom opremiti z najnaprednejšo tehnologijo, ki jo nudi trg. Ker izbire med sistemi ni veliko, sta se izobraževala pri vodilnih proizvajalcih in s tem pridobila vpogled v vse sisteme in njihove prednosti ter slabosti.

Nekaj mesecev po prevzemu prvega večjega projekta, je bila ustanovljena blagovna znamka Nioma. Podjetje je bilo ustvarjeno z idejo zapolniti vrzel v najvišjem razredu ponudbe, kjer želimo strankam ponuditi celovito rešitev, ki pa ne zajema zgolj dobave komponent za pametne hiše, temveč tudi integracijo in zagonom celotnega sklopa, ki ga mora pokrivati sodobno podjetje za nadzor objektov.

O Reneju

Eden od dveh motorjev podjetja, z jasno začrtano vizijo.

  • PODROČJE : CEO
  • IZOBRAZBA : Mag. inž. strojništva
  • HOBIJI : Gorsko kolesarstvo, dobre knjige, izleti z družino
  • ŽIVLJENJSKI MOTO : Bodi vsak dan boljši.

»Izkušnje so mi dale podlago, želja je tista, ki me je pripeljala do sem.«

Rene se je s tehniko srečal ob koncu srednje šole, ko je pričel ustvarjati različne produkte s pomočjo krmilnikov Arduino ter RaspberryPi.

Zaključen magisterij na Fakulteti za strojništvu mu je dal znanje, ki ga je uporabil tudi za izdelavo izdelkov s pomočjo 3D tiskalnika.

Po končanem faksu je ostal v poklicu, ki združuje znanje programiranja ter strojništva, hkrati pa kot vodja projektov pridobil izkušnje iz usklajevanja različnih področij.

Prav to znanje se je izkazalo kot odločilna prednost pri projektih pametnih hiš, saj le ta obsega področje strojništva, gradnje, elektrotehnike, s tem pa povezana različna znanja ter potrebe po usklajevanju.

03.
0
PROJEKTOV
0
LET IZKUŠENJ
0
UR PROJEKTNEGA DELA
ŽELJA

O Maticu

Tehnični vodja, s transparentnim znanjem o potrebah trga.

  • PODROČJE : Tehnični vodja projektov za fotovoltaiko in pametne inštalacije
  • IZOBRAZBA : Dipl. Inž. elektrotehnike
  • HOBIJI : Pohodništvo, glasba, izobraževanje
  • ŽIVLJENJSKI MOTO : The best view comes after the hardest climb

»Že od majhnega sem vedel, kje so moji interesi.«

Matic je rojen v družino, kjer je debata o delovanju elektrike sestavni del nedeljskih kosil. Kot otrok se je pridružil v delavnici svojemu očetu in dedu ter si še pred vstopom v srednjo šolo nabral ogromno izkušenj pri sestavi električnih omaric.

Svoje navdušenje do napredka, ki je omogočen z učinkovito rabo energije, je nadaljeval na srednji elektro-računalniški šoli (SERŠ) in ga uspešno zaključil na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (FERI), kjer je svoje znanje poglabljal na magistrskem študiju energetike.

Izkušnje je vztrajno nabiral kot projektni vodja za izdelavo sončnih elektrarn, z vodenjem delavnic za izdelavo stikalnih blokov, za katere je vodil montažo ter integracijo na večjih objektih.

Sedaj je svoje mesto našel v Niomi, kjer je njegovo znanje ključno za kompleksno tehnično zasnovo pametnih hiš.

04.
0
PROJEKTOV
0
LET IZKUŠENJ
0
UR PROJEKTNEGA DELA
MOTIVACIJA
© 2023 Nioma
Nazaj na vrh