Deli
navzdol

Loxone

Loxone velja za enega izmed vodilni sistemov za pametne hiše. Izberite udobno, varno in energetsko učinkovito rešitev ter si ustvarite svoj sanjski dom.

LOXONE

Loxone je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev opreme za avtomatizacijo zasebnih ter poslovnih objektov.

Popolna rešitev za vaš pametni dom

Loxone velja za enega najboljših sistemov za nadzor objektov na trgu. Gre za Smart Home tehnologijo, ki bo vaš pametni dom povezala v harmoničen sistem, v katerem bodo vse funkcionalnosti (osvetlitev, senčila, ogrevanje, varnost, nadzor temperature in še več) delovale v sinergiji in ustvarile resnično inteligenten dom.
Vse želene funkcije lahko delujejo skupaj in zagotavljajo raven inteligentne avtomatizacije, ki je mogoča samo z Loxone.
Miniserver poskrbi za najboljšo uporabniško izkušnjo, medtem ko sam sistem omogoča neomejeno število nadgradenj, s čimer je možno krmiliti tako stanovanja, poslovne stavbe kot tudi industrijske elemente.

LOXONEGOLD PARTNER
01.

PREDNOSTI LOXONE SISTEMA

Izjemna prilagodljivost, skoraj neomejene možnosti integracije in izjemna enostavnost upravljanja. Z Loxone sistemom ustvarite pametni dom po meri.

PREDNOSTI LOXONE SISTEMA

Obstajajo številni razlogi za integracijo Loxone opreme v vaš pametni dom – intuitivna kontrola, neskončne možnosti nadgradnje, maksimalno udobje, prihranek časa, optimizacija energije in prihranek pri stroških, maksimalna varnost hiše …

Z Loxone sistemom za avtomatizacijo doma boste doživeli maksimalno udobje bivanja.

  1. Uporabnost: Loxone je uporaben na vseh segmentih, od enostavnih uporabnikov do tistih, ki imajo najvišje zahteve.
  2. Lahkota upravljanja: Sistem je intinuitiven in enostaven, zato se ga lahko priuči vsak uporabnik, tudi še tako nevešč.
  3. Zmanjšanje ročne kontrole: Ideja Loxone Smart home sistema je, da se zmanjša število potrebnih interakcij s svojim domom – to pomeni, da se objekt maksimalno vodi avtomatsko, pa naj bo to kontrola prezračevanja, toplotne črpalke, avtomatsko prižiganje luči ob hoji skozi hišo, ali pa avtomatski vklop (in izklop) alarma ob prihodu domov.
  4. Fleksibilnost: Loxone krmilnik je zasnovan tako, da lahko nadzira stanovanje, hišo, s pomočjo dodatnih nadgradenj pa lahko vodi celotne stavbe, ali celo naselja – več krmilnikov se namreč lahko poveže v  eno celoto ter poljubno razširja.
  5. Lokalna hramba podatkov: Do pametnega doma lahko dostopamo od koderkoli – če seveda to želimo! Sicer pa so vsi podatki shranjeni na krmilniku, ki deluje tudi popolnoma brez interneta ter je 100 % varen, saj noben podatek ni hranjen na kateremkoli serverju.
  6. Varnost sistema: Krmilnik Loxone deluje popolnoma lokalno – vsi podatki o delovanju vašega doma so shranjeni v krmilniku. Delovanje vašega stanovanja, pametne hiše ali stavbe ni odvisno od internetne povezave, zato bo normalno delovalo tudi v primeru, ko krmilnik sploh ni vezan v omrežje.

Neskončna prilagodljivost in personalizacija: V pametno hišo je mogoče integrirati zares vse, saj omogoča številne možnosti nadgradenj.

02.

Pripravljeni na pametni dom?

Kontaktirajte nas
© 2023 Nioma
Nazaj na vrh