Deli
navzdol

ČLANKI

NAŠE ZADNJE NOVICE

Pametni dom brez senzorjev ne obstaja. Senzorji v Loxone sistemih predstavljajo ključne gradnike pri oblikovanju pametnega, odzivnega in učinkovitega doma, ki resnično služi potrebam svojih stanovalcev. Omogočajo natančno zaznavanje in odzivanje na spremembe v bivalnem ali delovnem okolju, zaradi česar lahko vaš dom intuitivno upravlja razsvetljavo, temperaturo, varnost in druge funkcionalnosti. Preverimo, kateri senzorji so..

Preberi več
01.

V podjetju Nioma se ukvarjamo z ustvarjanjem pametnih bivalnih prostorov. Živimo v svetu, kjer so delo, šola, rekreacija in druge aktivnosti tesno prepletene z našim bivalnim okoljem. Zato naše pametne rešitve niso omejene le na domove, temveč lahko obogatijo poslovne in industrijske objekte. V luči tega vam z velikim navdušenjem predstavljamo enega izmed naših trenutno..

Preberi več
02.

Električna vozila postajajo vse bolj priljubljena oblika prevoza. Okoljska trajnost, nižji operativni stroški in manjši hrup so glavne prednosti, ki so v nakup morda prepričale tudi vas. Pa vendar, se kljub visoki tehnološki inovativnosti soočamo z nekaj izzivi. Govorimo predvsem o polnjenju električnih vozil, omejitvah polnilne moči in upravljanju z energijo. Rešitev? Domača polnilna postaja..

Preberi več
03.

V dobi digitalizacije, kjer tehnologija preoblikuje vsak kotiček našega življenja, koncept pametne hiše ni več znanstvena fantastika, ampak realnost, ki prinaša revolucionarne načine za upravljanje bivalnega (in delovnega) okolja. Med številnimi inovacijami na tem področju izstopa Loxone, vodilni ponudnik inteligentnih rešitev za dom, ki s svojo mobilno aplikacijo odpira vrata v svet udobja, varnosti in..

Preberi več
04.

Sistem aktivnega nadzora porabe energije ter energetskih porabnikov postaja bistven del vsakega doma, da je poraba elektrike optimalna. Toplotna črpalka, morebitna sončna elektrarna, še posebej pa električni avtomobili so bistven sestavni del porabe elektrike ter proizvodnje električne energije novodobnih gospodinjstev. Do sem vse lepo in prav. Zmontiramo elektrarno, nabavimo električni avto – in gremo! Ne,..

Preberi več
05.

Pametna stikala niso le stikala, temveč so najpomembnejši kontrolni element v pametni hiši. Te majhne, napredne naprave sodobnega videza so poleg klasičnega ugašanja in prižiganja luči, namenjene za veliko več. Preko njih je možno upravljati osvetlitev, senčila, glasbo in druge funkcionalnosti v vašem domu. Gre za popolnoma poenostavljen nadzor pametnih sistemov. Pa še izgledajo dizajnersko..

Preberi več
06.

Smart home domovi so preoblikovali način bivanja, saj prinašajo neprimerljivo udobje, brezhibnost ter varnost, kot je še nismo izkusili. S hitrim napredkom tehnologije postaja pametni dom tudi popolnoma dosegljiv. Vodilno podjetje na področju avtomatizacije pametnih domov je Loxone, ki nudi inovativne rešitve za preobrazbo vsakega doma v inteligenten bivalni prostor. Poglejmo, katere so prednosti pametnih..

Preberi več
07.

Tehnološki preporod je na svojem vrhuncu in tudi poraba elektrike. Tehnologija se nenehno razvija in prepleta z vsemi področji našega življenja – še več, spreminja tudi način upravljanja z domovi. Ni več ročnega upravljanja domov, presedlali smo na pametno upravljanje. Kar pa ni slabo. Pametne hiše se že uveljavljajo in postajajo standard, ki prinaša številne..

Preberi več
08.

»Hiša, vklopi glasbo za kuhanje,« in čas v kuhinji nikoli več ne bo dolgočasen. Sistem Loxone je eden izmed vodilnih svetovnih sistemov za avtomatizacijo objektov, ki vaš dom spremeni v pametno hišo. Ustvari prilagodljiv in zanesljiv ekosistem, ki prevzame nadzor nad razsvetljavo, senčili, zvokom, klimo v prostoru in varnostjo – popolnoma prilagojen vašim individualnim potrebam…

Preberi več
09.

Ko si zamislite dom, ki iz zvokov ustvari izkušnjo, vas ogreje, ko je hladno in poskrbi za pravo svetlobo ob pravem trenutku, je čas, da svoj dom spremenite v pametno hišo. Toda – kako se lotiti tega izziva? To ponuja pametna hiša in njen načrt! V zapisu preberite 5 korakov, ki jih je dobro upoštevati..

Preberi več
010.
© 2023 Nioma
Nazaj na vrh